torsdag 31 mars 2011

Nypremiär


Ikväll plockar jag fram stickningen igen för första gången på flera månader. Ett par tappade maskor har gjort att det inte känts speciellt roligt att sticka vidare på strumporna, väldigt löjligt egentligen. Det tog ju två minuter att fixa.Nu är det katter och garn fulla knät, online stickcafe på laptopen och skräp på tvn. Väldigt bra med andra ord.

måndag 28 mars 2011

Måndagskoma


Ungefär såhär känner vi oss idag hela bunten här hemma.


lördag 19 mars 2011

På spaning efter våren

Kanske kanske att det blir vår i år igen. Snön är trots allt nästan borta, solen värmer lite på näsan och allting har lite mer lukt. Lördagspromenad efter långfrukost med kaffe och morgontidning fyller upp energiförråden och fortfarande finns det mer helgtid kvar att använda till vila. 

Vi sprang på en söt liten katt också, men den ville hellre gosa och busa än vara med på bild. Katter har fattat det där med prioriteringar.

torsdag 17 mars 2011

Näe

Det händer i all ärlighets inte mycket skrivvärt just nu. Jag jobbar jobbar och jobbar och är galet trött när jag kommer hem. Stickar gör jag knappt alls, sambon får nog sina nya strumpor lagom till nästa vinter. Men, jag har en ny fräsig frisyr. Alltid något.

onsdag 2 mars 2011

Hej hej

Jodå, jag finns fortfarande kvar, alive and kicking som de brukar säga. Det är bara mycket nu med allt det där andra runt omkring. Mycket nytt på jobbet gör mig trött om kvällarna men också väldigt glad och nöjd. Stickningen och allt det där andra kreativa blir lidande men det kommer nog tillbaka det med. 

Just nu är jag mest glad över den här roliga prylen som jag hämtade ut idag, det elektroniska livet blev så mycket lättare med ett schysst grafikkort.  

Jag återkommer med en mer utförlig uppdatering framöver, ha det!