torsdag 28 april 2011

Världens bästa post


Det må inte se mycket ut för världen, men det är nog den roligaste posten jag plockat ihop någonsin. Bröllopsinbjudningar till alla våra fina människor. Snart är det banne mig fest!

måndag 25 april 2011

Utedag





Större delen av påsken har spenderats utomhus (trots allt det där jobbiga pollenet som flyger omkring och gör ögonen arga och kroppen trött). Sol och grönska och sprittande knoppar gör mig glad och får mig att längta ännu mer efter en egen trädgård. Idag firar vi födelsedag med vandring, god mat och biobesök, sista uppladdningen innan jobbveckan börjar igen. 

fredag 22 april 2011

Glad påsk!


Äntligen långhelg! Här ska sovas, vilas och träffas fina människor. Hoppas att ni ar det fint!

söndag 10 april 2011

Vilodag



Idag har jag promenerat runt en sjö, njutit av värmen och vågat tro på riktigt att det blir vår i år igen. Karl har lekt med sin nya kamera, jag har fotat som en galning och vi har antagligen sett ut som de värsta kameranördarna i stan (eller skogen i det här fallet).

Det var vansinnigt skönt att komma ut och bort en stund. En galet lång jobbvecka i ryggen vilas bäst bort med fågelsång, sol på näsan och lukten av skog. Mer mer mer sådant framöver!

lördag 9 april 2011

Utan stil?


Tur att det inte finns hjälp då. Saxat ur dagens GP.

tisdag 5 april 2011

Nu är vi igång!



Åh sjalstickning, vad jag har saknat dig.

söndag 3 april 2011

Grågult

Idag är våren på sitt allra gråaste humör. Klibbig, tung luft som hänger kring öronen och trycker ner humöret till fotknölarna. För att råda bot på vårtröttheten har jag gett mig själv en present, underbart mjuk och supergul Malabrigo. Den ska få bli en riktigt peppade skönstickning, en Shetland Triangle Shawl till bara mig. Lite som att sticka solsken faktiskt.