söndag 31 juli 2011

Utelunch

Här åt jag lunch idag i väldigt gott sällskap. Kaffe smakar av någon anledning alltid som allra bäst i skogen. Sedan knatade jag och det goda sällskapet Stora Härsjörundan runt, och 15 kilometer senare i 25-gradig värme var jag beredd att byta kaffekoppen mot en droppställning. Jag ångrar lite att badkläderna blev kvar hemma på köksbordet...

Mera vandring - ja tack! Har definitivt fått blodad tand och skrämmer upp mannen med att börja prata om att köpa ett tält. 

fredag 29 juli 2011

Orka

Idag har det varit varmt. Väldigt varmt. Gråis får illustrera med sin kamp mot leksaksråttan. 






Råttan vann, och vi har egentligen lovat att aldrig mer prata om det här.

Semestertidsbrist

Det är oväntat svårt att hinna med allt när man har kvasisemester (låtsas att någon annans semester också är ens egen, inte bara vanlig arbetslöshet). Stackars bloggen har blivit lidande, men frukta icket! Jag håller på med ett bildtungt best of Juli-inlägg, kommer vilken dag som helst nu. 

Stickas görs det faktiskt också. Med 18000+ projekt på Ravelry så kan det ju vara värt att testa en Clapotis, så många stickerskor kan inte ha fel. Det känns märkligt läskigt att medvetet tappa maskor, men också lite befriande. Roligt är det! Katterna bidrar också gärna till stickningen ser jag nu, garnet består just nu av en skön blandning mellan ull/silke/siameshår. Fint ska det va. 

tisdag 12 juli 2011

Sämre kan man ha det

Semester, Gränna och underbart sällskap. Imorgon blir det vandring och mys för hela slanten. Det är bra nu!


söndag 10 juli 2011

Berusande

Åh, vilken dag vi hade igår! 

Det blev allt vi trodde och önskade oss och sedan ännu lite mer. Jag visste att det skulle kännas stort, men exakt hur stort och omvälvande gick inte att ens börja föreställa sig. Att alla underbara människor kom för att dela vår dag, att få visa alla hur mycket han betyder för mig och att det är vi som hör ihop. Igår grät jag fler lyckotårar under en dag än jag tror att jag någonsin gjort tidigare. 

Mer bilder och berättelser kommer framöver när jag lyckats samla ihop bildmaterialet från alla fotografer. Jag själv har inte fotat en endaste bild, ville inte sätta ett objektiv mellan mig och allt det som hände. Bara vara precis där och då och verkligen uppleva allt. 

Så länge bjuder jag på en bild på buketten, vita pioner i all enkelhet. Om lycka har en lukt så drar den nog åt pion, och just nu fyller den lägenhetens minsta vrå med väldoft. 

lördag 9 juli 2011

Underbara dag!

20 grader varmt och strålande solsken. Idag blir en bra dag att ta på sig den här prickiga skönheten, träffa alla nära och kära och gifta mig med kärleken. 

Ha en fantastisk dag alla där ute!

 

onsdag 6 juli 2011

Förberedelser

Herreminje så många olika nyanser av rött det finns. I min värld var rött nagellack just det - rött nagellack. Punkt. Men efter att med hjälp av fina Ninas samling ha provlackat tio naglar i tio olika nyanser så ger jag mig - det är en enorm skillnad. Och jag tror att vi har hittat just den där rätta färgen som kommer gå ihop med allt annat. 

Dagens aktivitet var oväntat rolig, kanske börjar bli dags att investera i ett gäng själv?


Tiger har däremot haft lite svårt att engagera sig i nagellacksfrågan. Det är på tok för varmt, och egentligen har han ju rätt. Fläka ut sig i soffan är nog det enda rätta. 

måndag 4 juli 2011

Livstecken

Jag lever och finns kvar, men de senaste veckornas jobbturbulens och bröllopsfixande har tagit på krafterna. Orken har inte riktigt funnits till bloggen. Varje ledig stund har använts till att stanna upp, andas och försöka landa igen.

Jag finns kvar, och det finns bildbevis.



 








På lördag gifter jag mig med min kärlek, och efter det tar vi lite välbehövlig semester. Då kommer jag tillbaka på allvar.