måndag 9 augusti 2010

Hönan Larsson

Idag är jag stress-Emelie. Springer runt runt lägenheten som en yr höna och lyfter på en sak där, flyttar på en annan sak där. Blir förvirrad, trött och lite yr och börjar om igen.

Varför då? Jo, jag måste göra något som jag verkligen avskyr. Packa.

Jag lyckas alltid stoppa väskan alldeles för full men samtidigt känns det som om jag glömmer hälften. Vad kommer jag behöva, vad får jag inte glömma, var tusan (eller infoga valfritt fult ord här) är laddaren till kameran och varför har jag ingen musik i mp3-spelaren och var är egentligen lurarna till den och... Ja, så fortsätter det. Jag önskar att jag kunde anamma ett mer praktiskt "ett par rena underkläder, kontokort, snus och stickning-räcker"-tänkande.

Jag får nog tvinga mig själv att sitta still en stund och sedan börja om. Bjuder på en grådisig bild från Marstrand så länge, fler bilder från gårdagens besök finns här. Om ett par timmar åker jag upp till Umeå, nästa rapport blir från Norrland. Hörs då!

2 kommentarer:

  1. Åh, det är svårt packa!
    Vi hade för mycket med på vår resa, särskilt överdrivet var trangiaköket som dessutom var tungt. Dumt nog hade jag, å andra sidan, inte tillräckligt med strumpor...men sådant finns ju på Ica! :-)
    Ha det så trevligt på tåget och hoppas det blir bra i Umeå!

    SvaraRadera