tisdag 19 oktober 2010

Stickfingrar

Nu märks det att det blir kallare ute och att isoleringen i våra fönster inte är vad den borde vara. Efter en stunds kvällstickning förvandlas mina fingrar till 10 stela isglassar som inte alls vill vara med längre. Sambon skriker högt när jag försöker värma mig på honom och katterna verkar inte heller vara riktigt med på noterna. Det enda som verkar hjälpa är att lägga ner stickningen och det håller ju inte i längden. Är det fler som lider av det här, och hur gör ni för att lösa det?

4 kommentarer:

 1. Kanske det kunde hjälpa med en varm vetekudde i knät?
  Här har vi det löjliga problemet att man inte kan få värden att sänka värmen i fastigheten till normala nivåer utan vi vädrar ut värme. sover fortfarande med öppet fönster... :-(

  SvaraRadera
 2. Jag dricker kopiösa mängder te. Efter 2-3 koppar blir jag varm och så går det att sticka en stund tills fingrarna blir stela igen. Då är det dags för ytterligare några koppar... (sen blir det en del spring på toa, men det är vår varmaste rum, så det gör inget ;-))

  SvaraRadera
 3. Efter att ha börjat äta Noni-extrakt så har mina kalla händer o fötter försvunnit. Led delvis oxå av samma problem tidigare.Nu är jag så varm att jag svettas istället.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipsen! Jag ska testa lite olika varianter och se om jag kan få bukt med de motsträviga fingrarna. Funkar det kanske med pulsvärmare?

  SvaraRadera