måndag 3 januari 2011

Måndagsmys

Ikväll går allt lite långsamt, trött efter första dagen tillbaka på jobbet. Stickning (nu ska jag banne mig lyckas sticka en kofta), te och lite otippat nog hockey. Jag orkar inte riktigt röra mig bort till den riktiga kameran och tillbaka till soffan så det blir dassig mobilbild istället. 


På tal om mobil så har jag sedan sist skaffat mig en såndär ny fräsig sak med pekskärm, internet och hela paketet. Självklart trodde jag då att jag skulle kunna blogga från mobilen, men Blogger tycker annorlunda. Någon Android-användare där ute som har lyckats knäcka den nöten? I så fall tar jag gärna emot ett tips eller tre!

3 kommentarer:

  1. God forts på nya året & lycka till med koftan, blir spännande att följa 0) Har två som ligger, har aldrig avslutat en vuxenkofta, däremot babykoftor. Hmm, får nog ta tag i ngn av mina jag med. Må gott!

    SvaraRadera
  2. På iPhone måste man trycka på html-redigera för att kunna skriva blogginlägg för det går inte att bara trycka på "skrivrutan". Kan kanske vara likadant på androidatelefoner. Fin blogg har du också, hoppas du lyckas med tröjan. Själv ska man sticka en till när man gjort klart allt annat som måste göras först (läs examensarbete).

    SvaraRadera
  3. Har en xperia (andoid) där kan man gå in på market och skaffa en blogger-app. Den går utmärkt att bloggga med.

    SvaraRadera