söndag 13 november 2011

Ljusglimtar

Trots att november hänger över vardagen som en tjock, grå filt så finns det trots allt sådant som piggar upp. Det här är något av det. 

Efter att Tiger gick bort så var det inte längre jätteroligt att vara Grå. Åtta år och plötsligt helt utan kattsällskap, den där andra delen av honom själv som varit med honom från födseln var helt plötsligt borta. Ensam var bara förnamnet. 
Till slut så gick det inte längre utan vi fick lägga ut en kattkontaktannons på nätet. Vi fick väldigt bra respons och fastnade särskilt för Max, en Balinesherre på fyra år från Qjou'z. Förra fredagen fick Max flytta hem till oss och mötet dem emellan kunde inte gått bättre. Nu, en dryg vecka sedan de träffat varandra för första gången så sover de tillsammans, gosar och är sådär skönt kattsociala med varandra. Stor succé! 


Bra snygg är han också, Maxen. 


För att göra saken ännu bättre damp det i veckan ned ett paket i brevlådan med helt fantastiskt grönt garn. Tusen tack Maria, färgen är helt perfekt! Nu ska jag bara se till att få iväg mitt bytespaket också..


2 kommentarer: