lördag 18 juni 2011

Berg & dalvana

Nu har jag suttit här i en halvtimme och försökt formulera något väl avvägt kring allt som hänt den senaste tiden men hur jag än vrider och vänder på orden blir det inte rätt. Kort sammanfattat har det stormat fram och åter de senaste veckorna, och slutresultatet har blivit att jag snart måste lämna en arbetsplats som jag verkligen älskar, arbetsuppgifter som utmanat och utvecklat mig och fantastiskt underbara kollegor som gjort det till ren och skär glädje att gå till jobbet på morgonen. 

Anledningen till varför det måste ta slut är helt enkelt att mitt kontrakt löper ut, och som det ser ut i dagsläget finns det en konsult för mycket på plats och det råkar vara jag. Sist in - först ut. Otroligt tråkigt när jag hittat en bransch som jag verkligen trivs i, har börjat bli en hejjare på själva jobbet och känner att jag har otroligt mycket mer att ge.

Även om det känns tungt just nu så får jag ändå vara tacksam för den tid jag fick på plats och allt jag har fått lära mig under den tiden. Jag har ett par veckor kvar att passa på att lära mig så mycket som möjligt, och förhoppningsvis finns det någon annan plats där jag kan få sätta kunskapen på prov.

Resten av helgen ska jag spendera med att sörja lite och planera och fixa bröllop desto mer. Idag tillverkas det vimplar i stora lass och imorgon ska det inhandlas ljus, dukar och allt sådant där småpynt.

Det ordnar sig nog ändå. Hoppas jag. 

1 kommentar:

  1. Vad tråkigt att höra! Tur att du ändå har bröllopet att se fram emot. Och allt löser sig, tillslut. Lycka till med att hitta ett nytt, och kanske ännu bättre, jobb!

    SvaraRadera