fredag 13 november 2009

Varför är nyckelpigorna så små?

Dom har stannat i växten!

Dagens bästa (?) göteborgsvits kommer från en av kunderna idag. Som tack för att jag gick igenom familjens fjärrvärmeförbrukning och kollade om den uppskattade budgeten såg rimlig ut. Tack tack.
I övrigt har det varit en såndär dag på jobbet. Massivt avbrott på telekommunikationen i Kungälv och 15 000 strömlösa kunder på Hisingen. Mycket att göra med andra ord.

Men! Jag motar bort fredagströttheten med ett bad och en snus, bästa kombinationen. Planerar att följa upp det hela med bästa snabblyx-middagen. Pastasås simplicitas på quornfärs, creme fraische, vitlök och basilika med färsk tagliatelle till. Och ett stort glas vin. Vilket i sin tur kommer innebära att fredagströttheten kommer komma tillbaka, men det är smällar man får ta =)

3 kommentarer:

 1. You got to love Göte-la-borrrrrg! ;) Fy fasiken så fint! Din fredagskväll låter ju mer aktiv än min iaf. Sittandes i soffan, titta på två menlösa filmer och somna. Heja helger!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är la gôtt att jobba i göteborrrrg. I ärlighetens namn så bjöd fredagkvällen på två avsnitt flashforward, en påse lösgodis och halvsovande i soffan. Men det var skönt =)

  SvaraRadera
 3. Tack Emelie för garn och tepaketet!
  Underbart att öppna ett paket där en härlig tedoft spred sig när man öppnade! Ser fram emot att kura ihop mig i soffan med en tekopp och kanske strumpstickning av garnet jag fick!

  SvaraRadera