fredag 12 mars 2010

Flipperänka

I helgen är det mest bara jag, katterna och stickningen hemma. Kärleken har tagit sin tillflykt till Balacs Pinball Party i Alingsås och kommer att komma hem sent och åka tidigt hela helgen.
Jag planerar att inte göra många knop alls, klappa lite på katterna, sticka lite, gå en promenad och spana efter våren.

Jag skulle ju inte alls sticka strumpor förresten, jag vill ju bara skönsticka på min nya kofta. Men så hade jag ju glömt att Death By Socks drog igång i början av mars, så jag sitter lydigt och stickar ett par tjocka strumpor som ska få åka till New York när de är klara. Lyckliga dom, jag kanske måste ta och leverera dem personligen. Sedan hoppas jag nästan att någon slår ut mig ur tävlingen, så våldsamt roligt var inte mönstret, i alla fall inte i den enkla versionen. I den lite mer fancy versionen fortsätter två av flätorna ner över foten, vilket säkert också skulle fixa en hel del passformsproblem över hälen. Nåväl. Bara sista sista biten kvar på strumpa två så ska jag återgå till att klappa på min kofta istället.

Ikväll har jag en date med en temugg och National Treasure i soffan. Vildare än så blir det inte =)

4 kommentarer:

 1. Tror bestämt att du är lite ressugen?! Londoni ena inlägget, New York i nästa! Fina sockor, härlig hällapp!

  SvaraRadera
 2. Haha, jaa! Jag tror det är arbetslösheten som gör det. Jag känner mig fri och vill se en massa nytt och göra en massa nytt.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle också bara sitta med en kopp te. Men hamnade med Matilda mfl på Kvilles. Och är bakfull idag. Är en mycket svag individ. Ikväll blir det filmkväll! Och stickning. Så klart :)

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig tävling, den måste jag kolla in! Och självklart måste du åka till NY för att leverera sockorna :)

  SvaraRadera