onsdag 24 mars 2010

Kan det här vara något?


Den stackars sönderrandade sjalen gick ett bistert öde till mötes och håller på att bli en modulstickad sjal istället. Det ser mycket, mycket bättre ut nu, men det tar lite längre tid. Undrar om jag hinner bli klar till påsk...

På kattfronten har nu allt återvänt till det normala, nästan iallafall. Tiger har varit väldigt arg på sin bror, först försvann han och lämnade honom ensam och när man väl kom hem luktade han veterinär. Den lilla diktatorn i honom vaknade varje gång Grå försökte röra sig någonstans, då skulle han genast bitas så att han höll sig lugn och stilla. Nu verkar han lukta mycket bättre (efter idogt tvättande från hjälpsam bror) och får gå omkring nästan som han vill.
Grå är väldigt upprörd över den rådande matregimen. En matsked mjukmat varannan timme är inte alls populärt. Tuffa, friska, h u n g r i g a katter vill ha torrfoder. Hård mat till hårda katter. Men tyvärr blir det diet en vecka till, tills vi vet att magen fungerar som den ska.

Igår hade jag ett fantastiskt inspirerande möte med Anita uppe på arkeologen, hon förstår verkligen vad det är jag vill göra med min masteruppsats. Just nu är jag fylld av inspiration och idéer, nu gäller det bara att ta tag i energin innan den rinner iväg igen. Fast först måste jag superrycka mig själv i kragen och göra klart den där artikeln så att jag sluta ha dåligt samvete över den. Ibland är de lättaste sakerna de allra svåraste att ta sig för...

5 kommentarer:

 1. ... såå otroligt vackra färger i sjalen, gott för ögat. :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det kan vara något! :-) Det blir fint, sitter du liksom och väljer färg avsnitt eller blir det som det blir?

  SvaraRadera
 3. Det blir vad det blir, nystanet får välja åt mig. Jag sköter bara stickningen =) Det är samma färgställning som på din feather and fan-sjal, visst var det nummer 11?

  SvaraRadera
 4. Det mönstret har jag tänkt och testa. Ser super fint ut med det garnet. Tittar in i påsk och ser hur långt du kommit.

  SvaraRadera
 5. Hej! Hittade din blogg via Cecilia. Nu är den inlagd bland mina favoriter:) //anette

  SvaraRadera