måndag 26 oktober 2009

Hej vad det går!

Oj oj oj, här händer det saker! Fast jag har varit dålig på att uppdatera, skäms på mig.

Förra onsdagen var det iallafall möte med studiecirkeln Avslöjd där jag upptäckte att Okej då var med, jätteroligt! Och för att följa upp det hela åkte vi i lördags till Jönköpings Läns Museum och tittade på craftivism-utställningen. Otroligt bra utställning, och fantastiskt inspirerande. Jag är sugen på att åka tillbaka och titta mer och sätta mig och sticka i hantverkshörnan, synd bara att det är lite för långt dit.
Sedan sitter jag också och är glad över att det blir ett nytt DreamKnit nästa år, i februari ska jag vika en hel helg åt att bara sticka sticka sticka och klappa garn tillsammans med trevliga människor.

Stickats har det också gjort, jag är hör och häpna klar med den första selbuvanten! Den andra vanten är på gång, men tar lite längre tid att sticka på grund av ett dokumentationsprojekt som än så länge får förbli hemligt.


För första gången någonsin har jag stickat något som kan stå upp själv:


Dessutom har jag stickat klart en Boneyard Shawl till Karl i mjuk och gosig ecoalpaca från Viking Garn. Det var på håret att en härva räckte till en lagom stor sjal, men instoppad under jackan verkar den funka rätt bra.


Nu är jag vansinnigt trött, det var mycket på jobbet idag. Runt 1400 presenterade samtal totalt, ibland blir det tungt att vara professionellt trevligt på löpande band, speciellt när man får samma fråga för förtiumpfte gången. Lite sömn kanske hjälper..

4 kommentarer:

  1. Vilken fin vante! Lycka till med nummer två!

    SvaraRadera
  2. Shit alltså! Mäkta imponerad! Hatten av för Emelie! ;)

    SvaraRadera
  3. Jag är sjukt imponerad av mig själv, går omkring och känner mig rätt självgod =)

    SvaraRadera