onsdag 10 februari 2010

Här går det undan

Knappt har jag hunnit skriva in mig på arbetsförmedlingen innan jag ska på arbetsintervju, helt galet! Kundservice den här gången också, inte mig emot. Håller tummarna för att det ska gå bra imorgon, och att arbetet i sig verkar spännande. Jag vill ha utmaningar och lära mig nya saker!

Sedan måste jag göra lite som alla andra och sura lite över min Citron (mönstret med inbyggda ordvitsar), varven är långa långa långa. Sitter och klappar lite på min Silke Alpaca och funderar över vad det ska bli för något. Lutar lite åt Claras halvvantar, men kommer nog behöva göra dem lite större för att mina korvarmar ska gå i dem =)
Tåls att tänkas på. Någon som har förslag på fantastiska halvvante-mönster, gärna med flätor?

3 kommentarer:

 1. Grattis till "nappet" och lycka till på arbetsintervjun! Kom ihåg att den är din intervju lika mycket; det är inte bara fråga om i fall de vill ha dig, vill du verkligen ha dem? :-)
  (I realiteten fungerar det kanske inte så men jag tycker om att tänka så, gör situationen lite mindre ojämlik...)

  SvaraRadera
 2. Lycka till på intervjun! Jag är gruvligt avundsjuk!!!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du funderar på mina halvvantar! De är inte så små, så jag skulle tro att de passar dig. Silke alpaca töjer sig rätt mycket enligt mina erfarenheter.
  Tyvärr kan jag inte tipsa om andra mönster eftersom anledningen till att jag gjorde ett eget var att jag inte hittade nåt fint... Eller jo, Petra O har gjort fina, kolla in hennes!

  SvaraRadera