lördag 13 februari 2010

Nu kör vi!

Nu sitter jag bänkad i soffan och tittar på reprisen av OS-invigningen. Garnet är nystat, kaffet upphällt och stickorna är redo. Dags att börja OS-sticka!

För att få loss rätt stickor till projektet var jag tvungen att ta mig i kragen och göra klart mina Kristina-sockor. Jag är väldigt nöjd med både mönster, passform och garn. Dom är faktiskt lika långa, bara lite olika mycket upphasade =)Tiger hjälper till med fotograferingen. Eller rättare sagt, blir upprörd över att det händer något som inte involverar att vi klappar honom på magen.

Nu ska jag börja med mina Saviano, första gången från tån och upp. Lite läskigt är det, men det ska nog funka. Idag blir det också bullbak inför bokmötet imorgon och filmkväll hos Jesper.

Och ja just det, det hade jag nästan glömt. Intervjun jag var på i torsdags gick väl sådär, det klickade inte riktigt vare sig hos mig eller hos den potentiella arbetsgivaren tror jag. Summa summarum så blev det inget av det hela. Däremot ringde min konsultchef och frågade om jag var intresserad av ett extrajobb som sömmerska! Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det blir något av det, det hade varit fantastiskt. På måndag får jag veta, håll tummarna för mig!

5 kommentarer:

 1. Jag har varit med om en sådan intervju, märkte snart att jag inte ville ha jobbet och dem inte mig men det tokiga var att vi liksom, för artighets skull tog oss igenom hela proceduren ändå!
  Sömmerska, låter kul! Håller tummarna!

  SvaraRadera
 2. Haha, jag vet. Ingen vet riktigt vad de ska säga, så det blir en riktigt supertypisk intervju enligt mallen. "Vilka är dina svaga sidor, var ser du dig själv om fem år" och så vidare =) Ingen hit.

  SvaraRadera
 3. Åh sömmerska vore ju så klockrent!!! Håller tummarna!!!

  SvaraRadera
 4. Saviano var ju skitsnygga, de vill jag också sticka! Dina Kristina är också skitsnygga såklart.

  Jag tycker att man kan lägga till maskor lite varstans förutom i flätan på mina muddar, bara man ser till att lägga upp fyra stycken. Eller 8, 12, 16 osv, så att 2:2 ribben funkar.

  Kul med jobb som sömmerska förresten, hoppas du får det!

  SvaraRadera
 5. Jättefina Kristinor! :-) Jag håller på med mitt andra par nu, de är så lätta och trevliga att sticka.

  SvaraRadera