måndag 22 februari 2010

Deletapp 1

Första Saviano-strumpan är klar! Om än efter mycket gnäll och svordomar från min sida. Inte nog med att det var första gången jag stickade från tån och uppåt, mönstret innehåller tyvärr en hel del fel och gissningsmoment. Men förutom det så är jag rätt nöjd, garnet är fantastiskt och passformen helt perfekt. Nu gäller det bara att börja andra strumpan på en gång för att inte drabbas av second sock syndromet.

Fast egentligen borde jag göra nyttiga saker, skriva jobbansökningar och sådant. Men mest av allt skulle jag vilja ta en tupplur, är galet trött idag. Jag skyller allt på kärleken som gick upp strax innan klockan sex för att se hockeyn. Och strax efter det började de skotta taket och hacka bort istapparna utanför vårt sovrumsfönster. Så egentligen har jag nog rätt att sova en liten liten stund..

3 kommentarer:

 1. Vad fin den blev, bara att sätta igång med nästa nu då! Själv ska jag börja med min andra så snart OS är slut. Trist bara att mönstret är så struligt, men jag har gjort anteckningar i kanten så förhoppningsvis blir den andra likadan som den första.

  Heja på! :-)

  SvaraRadera
 2. Hejsan, jag lyckades hitta till din blog! Du skriver riktigt intressant, lyckades läsa igenom hela =).

  Jag skriver på http://www.mikaelisaksson.com men jag skriver inte i närheten lika avslappnat, och tyvärr lite för mycket politik än vad jag tycker är intressant, men det blir ju lätt så att man skriver om sånt som upprör en =).

  /Micke

  SvaraRadera
 3. Vilken fin Saviano! Jag har hoppat över februari sockor men nu ser jag att dom är jätte fina. Hoppas att mars sockor kommer att bli lika intressanta...

  SvaraRadera