lördag 23 januari 2010

En sällan skådad syn


Japp, det är sant. Jag har plockat fram Skatåspapperna igen för försöker bedriva någon slags vettig verksamhet här hemma. Artiklarna som ska skrivas till Marias publikation kring projektet har mest legat och gnagt som dåligt samvete i huvudet hela hösten, men nu har det till syvende och sist blivit en deadline satt till 31a januari. Lika bra att bita i det sura äpplet medan Karl jobbar övertid och sedan går på hockey. Massor av tid till att skriva skriva skriva... och kanske lägga upp en ny sjal.

Så illa är det faktiskt ställt med motivationen att jag väldigt lätt lyckas intala mig själv att jag visst behöver en egen Ishbel, och det är ju lite spännande att se om garnet räcker, och det är bra att ha något att pyssla med vid sidan om och... Ja, ni hör ju själva.


Nu har jag plockat fram allt jag behöver, visst förtjänar jag en stickpaus då?

1 kommentar:

  1. Okej, sjal ser roligare ut än Skatåsprojektet! För min del är det bara pansarsockorna som ska klaras av innan jag får börja, varesig på min sjal eller kamelhårsvantarna...och jag är sträng mot mig för fuskar jag kommer jag stå med tre projekt och då går sticklusten över i stickångest...

    SvaraRadera