torsdag 7 januari 2010

Stickeri a la det nya året

Det nya året bjuder inte bara på varm choklad och stelfrusna kinder, jag är dessutom för första gången med i stickameras sockklubb. Jag stickar och stickar en massa på januari månads mönster Kristina, och eftersom jag förbjudit mig själv att köpa mer garn under januari så fick jag leta igenom gömmorna här hemma efter en lämplig kandidat till jobbet. Jag hittade ett nystan babyblått Bendigo Woollen Mills 4 ply Baby Wool som jag fick med förra omgången Death By Socks. Kanske inte min färg, och kanske inte världens bästa sockgarn, men jag gillar verkligen paret jag fick från Helen i Australien så det får funka. Trevligt lättstickat mönster, jag susar fram!
Jag är också nästa klar med min Daybreak, den ska bara blockas och fästas trådar på. Jag är dock lite lite tveksam till hur färgkombinationen verkligen funkar. Kommer jag bli nedsparkad av GAIS-hatare? Ska jag ge bort den till någon? Eller funkar det?

Vad säger ni?


5 kommentarer:

 1. Jag, som vill allting!, vill också vara med i en sockklubb...men avstår just nu. Njuter på avstånd av din socka, som ser fin ut, om det är okej?! :-)
  Oblockat ser det väldigt mycket grönt och svart ut men när den är klar kommer nog form, mönster och struktur blir mer framträdande! Dessutom är det kul med lite färg, jag är i allmänhet för feg när det gäller färger och kombinationer!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker den är gudomlig, men jag förstår mig inte heller på sånt där som klubbfärger och sånt! :-) Kristina ser fina ut, härlig färg på garnet! Jag funderade på Sockklubben, men bestämde mig för pulsklubben till att börja med! Men Kristina måste jag nog göra ändå, bara för att de är så fina. När jag nu ska ha tid till det!

  SvaraRadera
 3. Jag ska blocka ut sjalen så får vi se om jag kan tänka bort fotbollsreferenserna =)

  Mönstret till Kristina var väldigt trevligt, även om jag i vanlig ordning inte kan låta bli att ändra lite här och där.

  Ibland skulle man behöva ett friår från jobbet bara för att sticka allt man vill =)

  SvaraRadera
 4. Jag menar inte att vara oförskämd på något vis, men man kan inte sticka så där! Det går inte!!! Avundsjuk!!!

  SvaraRadera
 5. Sjalen blev jättefin! Jag hade absolut behållit den.

  SvaraRadera