söndag 31 januari 2010

Ett fall och en lösning

Tur att man är listig ibland. Jag kom på ett jag hade en liten tuss entrådig grön ull från Ullcentrum liggande, så tack och lov är Ishbel nu avslutad och ligger och blockar som bäst. Förmodligen kommer den ha en skön doft av pannkaksos när den är klar, det är självdaget vi har i lägenheten funkar sådär.
Jag har fått mycket gjort den här helgen, min Daybreak är också blockad och klar! Jag tycker väldigt mycket bättre om den nu när den är utspänd och klar, GAIS-känslan har försvunnit till största del. Den blev rejält stor också, totalt 140 cm mellan vingspetsarna. Imorrn ska jag ta ut den på en testrunda, återkommer jag inte imorgon har jag blivit nedsparkad av GAIS-hatare =)


Förutom att göra klart en massa saker har vi hunnit med att tvätta och städa och göra en massa andra nyttiga saker. Igår blev det också middag på Casinot och lite spelat, inte ett öre vann jag i vanlig ordning. Men god mat och gott sällskap kompenserade gott och väl =)

1 kommentar:

  1. Inte en tanke på GAIS längre, den blev ju jättefin med lite nyanser i de mörka ränderna! Själva sjalens själ tog över när den fick form.
    Listigt med ulltråden, det är ju bra att ha lite lager att ta av! :-)

    SvaraRadera