måndag 25 januari 2010

Nu är det förkylt igen

Ont i halsen, kliigt i näsan, ont i öronen och allmänt trött. Suck.
Jag är ganska less på det här nu.
Jag stickar och stickar på min supergröna Ishbel när jag orkar och glor på dålig tv och dricker te därimellan.

Igår var det första bokmötet för terminen, vi läste Slumdog Millionaire av Vikas Swarup. Jag har inte kommit mig för att se filmen ännu trots alla Oscars och Golden Globes och blev verkligen positivt överraskad. Den är spännande, välberättad och genomtänkt. Rekomenderas varmt!


Nu ska jag dricka ännu mera te och klappa på katten som också känner sig lite ynklig idag. Men äter man blomjord så mår man illa, så är det bara. Synd bara att han inte riktigt tar in det resonemanget..

4 kommentarer:

 1. Å äntligen en som läst boken! Jag blev besviken när jag såg filmen sen, det är inte så mycket som stämmer nämligen. Och inte till det positiva heller...
  Skall bli intressant att se vad du tycker!
  mvh Anna

  SvaraRadera
 2. Men, förkyld igen, så tråkigt! Äter du Esperitox eller något sånt? Jag var övertygad om att det var humbug tills jag i ren desperation provade Kan Jang...och det verkade funka TROTS att jag inte trodde på det! Rena dynamiten! Colizin är en annan effektiv humbugmedicin! ;-)

  SvaraRadera
 3. Cecilia: Jag skulle nog egentligen rent fysiskt klara av att släpa mig till jobbet, men jag misstänker att rösten skulle kasta in handduken efter en timme i telefon.
  Jag får nog ta och testa lite olika varianter, mor min tipsade om echinagard också. Storshopping på hälsokostaffären imorgon. Jag som bara skulle ha garn egentligen =)

  Anna: Ja, det ska bli jättespännande att se filmen! Boken är ju så proppfylld med innehåll att det omöjligen kan gå att få med allt utan att göra en uppföljare till Ben Hur tidsmässigt.

  SvaraRadera
 4. Bra, garn ÄR medicin! ^^
  Hälsokostaffärenen verkar också bra. Och gå nu inte till jobbet innan du är riktigt bra!

  SvaraRadera