torsdag 21 januari 2010

Stört omöjligt

Är det att försöka ta kort på svarta saker inomhus på kvällen. Idag har jag iallafall varit ledig, skönt skönt skönt. Fantastiskt att sova lite längre, klappa katterna på magen och dricka kaffe i lugn och ro. Jag har dessutom hunnit sticka klart den första garter stitch vanten till fina Affi på jobbet i finaste mjukaste babymerino. Jag måste helt klar sticka ett par till mig själv sedan, konstruktionen är i vanlig Ysolda-stil genomtänkt och smart, de är snygga och sköna.


Och så har jag fått en blogg-award av Cecilia! Jätteroligt, tack så mycket! Jag måste fundera lite över frågorna men lägger upp svaren snart, tummis =)

Imorgon jobb igen, men jag ser faktiskt bara fram emot det. Delar av vår kundservice var nämligen på prisutdelning för SM i telefoni och Kundservice och kammade hem ett silver! Imorgon kommer de hem och ska grattas med champagne och annat roligt, hejja oss!

2 kommentarer:

  1. SM i telefoni och kundservice, bra att sådant finns för det fäster ju uppmärksamheten på att det går att göra olika bra. Min bredbandsleverantör (som den nu är!) har fantastiska personer på supporten; man vill bjuda hem hela bunten på pizza och film! Medans de som arbetar där jag förut hade mobilabonnemang var en skock bittra, trista grinollar. Måste vara en del av företagskulturen, tänker jag!
    Hejja er!!!

    SvaraRadera
  2. Ohh, tack finaste emelie! :D Jag längtar tills de får pryda mina händer.. Krya på dig o kom till jobbet bums!! ;)

    //Affi

    SvaraRadera