fredag 16 april 2010

Balkongstickning

Såhär har det sett ut de senaste dagarna. Jag och katterna myser i solen på balkongen, katterna är fullt upptagna med att lukta på luften och jag försöker jobba upp någon slags resistens mot det där gula ljuset ute inför de kommande fältveckorna. Stickningen ska bli ett par Fox Faces, Stickameras marsmönster. Ett rätt ovanligt Emelie-mönster, jag har inte varit så mycket för spets på fötterna hittills men jag gillar verkligen kombinationen av spetsen och den lite rustika känslan i garnet. Det blir helt klart fler sockar i Hjertegarn. Fort går det också, började i söndags och är strax helt klar.
Jag måste nog förresten försöka hitta en ny kaffemugg, det känns lite fel att dricka kaffe ur God Jul-muggen i vårsolen.


Citronen är också helt färdig och testkörd. Jag vet inte riktigt, den känns lite.. mja. Lite lite för liten för att sitta kvar virad runt halsen, och jag är inte så mycket för sjalnålar. Men vi får se, den kanske växer på mig. Mjuk och skön är den iallafall.

Veckans stora glada överraskningar kom dels när jag öppnade skatteåterbäringskuvertet, aldrig förr har frasen "prisa gudarna, här kommer skatteåterbäringen!" känt så passande. Dessutom är allt klart med a-kassan så nästa vecka borde ekonomin börja stabilisera till sig lite. Dags för lite garnshopping för att fira lite kanske?

Hoppas ni har det bra i solen!

1 kommentar:

  1. Shoppa en solgul mugg, eller en blommig!
    Jag ska DEFINITIVT skrapa fram balkongen ur vintersörjan denna helg och så fram med stolsdynor. Härligt!

    SvaraRadera